Cadena

TV3

Presentadora

Rosa Maria Sardà

Temporada

10/09/1993

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

10 anys de TV3

El desè aniversari de la Televisió de Catalunya es va celebrar sumptuosament amb la gala que, produïda per Gestmusic, va commemorar un esdeveniment tan especial.

L’actriu catalana Rosa Maria Sardà va presentar aquest espai, en què es va fer balanç de tota una dècada, repassant els millors moments del canal televisiu, i els espectadors van tenir l’oportunitat de premiar-ne els millors.

Es van concedir premis a diferents categories: els millors presentadors, la millor sèrie, el millor programa informatiu, el millor programa infantil, el millor concurs, el millor espai d’entreteniment, el millor espai divulgatiu, el millor programa musical i l’espai esportiu més destacat.

Alguns dels premiats van ser en Joaquim Maria Puyal, l’Àngels Barceló, l’Alfred Rodríguez Picó o la Lloll Bertran. Respecte al concurs favorit del públic, la majoria dels vots van ser per a la producció de Gestmusic Amor a primera vista. La parella de presentadors, Montse Guallar i Àlex Casanovas, van recollir aquest guardó tan especial. A més a més, la vetllada va estar amenitzada per les actuacions de la Lloll Bertran, la Nina i el grup de teatre i espectacles La Cubana.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
10 anys de TV3 TV3 10/09/1993 1.330.000 38,50 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.