Cadena

TV3

Presentadora

Vicenta N’Dongo

Temporada

2004

Format

Endemol UK

Amor has de tenir vista

Més de deu anys després de l’èxit del ‘Amor a primera vista’ s’estrenava a TV3 ‘Amor has de tenir vista’, un concurs també de parelles que incorporava novetats.

Si abans n’hi havia prou en escollir parella en aquesta versió renovada i actualitzada de dating show el que calia era no deixar-se enganyar per les aparences i triar adequadament.

En cada edició hi havia un concursant que buscava acompanyant per fer un viatge de somni. El programa li presentava tres candidats amb els que tenia una cita prèvia i que després es retrobava en el plató. Un cop a plató els candidats passaven un seguit de proves que els podia posar en evidencia.

El concursant havia de tenir un bon ull clínic perquè només un dels tres candidats estava disponible per fer el viatge. Si triava al candidat adient anaven plegats de viatge, si pel contrari es deixava enganyar, qui s’anava de viatge era l’aspirant erròniament escollit amb la seva parella.

Quan la concursant era noia els tres candidats eren nois i a l’inrevés. Així els concursants havien de triar els solters o divorciats d’entre casats, gais i gent amb compromís.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Amor has de tenir vista TV3 2004 388.000 17,30 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.