Cadena

TV3

Presentadors

Miquel Cors / Josep M. Bachs

Temporada

1995

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Ara va de riure!

El febrer de 1995, Gestmusic va realitzar i produir una gala especial que, amb el nom d’Ara va de riure!, feia un recorregut pels dotze anys de la història de TV3 a la recerca dels millors moments d’humor. El presentador de la gala fou el popular actor Miquel Cors, que durant aquells dies protagonitzava la reeixida telenovel·la de la cadena autonòmica Poble Nou –la primera en producció pròpia d’aquest canal. S’hi van veure els millors moments d’alguns dels programes de la cadena, com seqüències d’espais com ‘No passa res!’, ‘Filiprim’, ‘Força Barça’ o ‘La Lloll’.

El programa va obtenir uns resultats excel·lents i va ser líder d’audiència amb una mitjana superior als 750.000 espectadors. Aquest èxit va motivar que la direcció de TV3 encarregués a Gestmusic la producció d’un espai setmanal que, presentat per Josep Maria Bachs, s’emetia en prime time els dimarts. Durant aquest espai es podien veure els millors gags de la cadena autonòmica i d’algunes cadenes estrangeres.

‘Ara va de riure!’ es va convertir en el xou més divertit de la setmana. Cada dimarts, en prime time, Josep Maria Bachs presentava els millors gags de la televisió d’arreu del món. S’hi mostraven vídeos dels canals de Gran Bretanya, Austràlia, França o Bèlgica, que ens van ajudar a saber com s’entén l’humor a la resta del món. Tot aquest material s’intercalava amb fragments de sèries produïdes a Catalunya per La Trinca, El Tricicle, La Cubana o La Lloll.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Ara va de riure! TV3 1995 386.000 15,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.