Cadena

Antena 3

Presentador

Carlos Sobera

Temporada

2012

Format

Endemol Italia

Avanti, ¡que pase el siguiente!

El reconegut presentador, Carlos Sobera, és el mestre de cerimònies de ‘Avanti’, l’encarregat de conduir el concurs i formular les preguntes als participants. Durant el programa, Sobera estarà acompanyat d’actors, cantants, presentadors, mags i humoristes que convertiran el programa en un autèntic espectacle.

En cada edició, ‘Avanti’ comptarà amb un humorista convidat, un gran còmic d’aquest país que, a través de diversos sketches, ajudarà a Sobera a formular, de manera divertida, algunes preguntes. Al primer programa, el convidat serà Santiago Segura. Arturo Valls, Carlos Latre, o Ángel Llácer seran alguns dels altres convidats de ‘Avanti’ . A més, el programa comptarà amb la intervenció de l’il·lusionista Mag Lari que interpretarà nombres sorprenents i innovadors i que, en moltes ocasions, involucrarà al públic.

Angy, la guanyadora de ‘Tu Cara Me Suena’, cantarà en directe els temes que donaran motiu a algunes preguntes per incloure un toc musical al xou. El programa també comptarà amb un ballet propi que, a més d’interpretar nombres musicals, participarà en els “actings” de les preguntes.

‘Avanti’ comptarà amb una mecànica senzilla, amanida amb les interpretacions dels artistes convidats. Els concursants hauran d’enfrontar-se a la primera fase de classificació. Per a això, romandran en fila i dempeus esperant el seu torn fins que Carlos Sobera digui ‘Avanti’ –que passi el següent-. És llavors quan l’aspirant que encapçali la fila podrà entrar al set principal per concursar.

Una vegada accedit al gran plató, el concursant haurà d’anar responent correctament les preguntes formulades per aconseguir la major quantitat de diners possibles que guarda la roda de ‘Avanti’. Més de 50 premis que sumen fins a 1.600.000 euros.

El participant que aconsegueixi la xifra més alta de diners es col·locarà en una gran butaca –com a ‘guanyador provisional’- fins que un altre li superi. Quan tan sols quedin 5 minuts d’aquesta primera fase, començarà el compte enrere i el concursant que en aquest moment estigui participant haurà d’aprofitar el temps per respondre a la major quantitat de preguntes que li permetin desbancar a el ‘guanyador provisional’.

Una vegada acabada el compte enrere, el concursant que es trobi en la butaca –i, per tant, que hagi acumulat la major quantitat de diners-, s’enfrontarà a la prova final. En aquesta ronda, el participant jugarà per els diners que hagi acumulat fins a el moment i 100.000 euros més per arribar a l’última fase.

Una ronda d’infart que comptarà amb una gran particularitat: el participant haurà de respondre de forma incorrecta les 21 preguntes que se li formulin. Per a això, comptarà amb un total de dos minuts i mitjà -2 segons per a cada pregunta- i, si esgota el temps abans de respondre a totes les preguntes, perdrà els diners que porta acumulat i jugarà només pels 100.000 euros de la final. El concursant haurà de posar en lliça els seus coneixements i la seva memòria per alçar-se amb la victòria i proclamar-se guanyador de ‘Avanti’.

Es va estrenar, en Antena 3, com el programa més vist del prime time amb 2,6 milions d’espectadors (14,6%).

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Avanti, ¡que pase el siguiente! Antena 3 2012 1.614.000 11,10 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.