Cadena

Canal 9

Presentadora

Manuela Ríos

Temporada

1998

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Benvinguts

‘Benvinguts’ era un programa d’entrevistes que va iniciar les seves emissions l’octubre de 1998 i que ocupava gairebé dues hores de la sobretaula del Canal 9 durant uns cent programes. A cada edició, la presentadora Manuela Ríos abordava un tema diferent, preferentment d’interès social. Les qüestions que s’hi debatien, amb testimonis directes del carrer, eren de molt diversa índole.

Al llarg d’aquest centenar aproximat de programes, s’hi van tractar temes com la ludopatia, el sexe abans i després del matrimoni, els curanderos, la gelosia, la mala sort, el tabac, els rumors i d’altres de menys transcendents com la bona o mala fila dels fills. Els convidats del decorat central i el púbic de les grades hi exposaven les seves vivències quotidianes relacionades amb el tema.

La participació en el programa d’un opinador, algú no conegut que explicava el seu punt de vista sobre el tema, ajudava a crear un ambient de debat. Empresaris, mestresses de casa, estudiants, paletes… qualsevol hi podia dir la seva.

A més del tema principal del dia, també s’hi incloïa una entrevista diària a personatges peculiars –alguns de famosos i altres de no tant– que formaven part de l’actualitat i eren de marcat interès social. ‘Benvinguts’ comptava també amb el concurs telefònic “Gira la sort”, que va repartir substancioses quantitats de diners arreu de les comarques llevantines. En una primera etapa, eren tres els concursants, de diferent comarca, els que lluitaven pel premi i, més endavant, en van ser només dos. Els premis eren des de 50.000 fins a 300.000 pessetes.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Benvinguts Canal 9 1998 109.000 13,30 %