Cadena

Antena 3

Presentador

Francis Lorenzo

Temporada

1997

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramón Mainat

Canciones de nuestra vida

Les melodies més populars i les cancions més entranyables van ser les protagonistes dels vint-i-un programes de ‘Canciones de nuestra vida’, que es van emetre el 1997 a través d’Antena 3 Televisión. Va ser un passeig nostàlgic pels records dels teleespectadors i per la història del segle XX, sobretot pel que fa a música.

Cada setmana, segons les sol·licituds de l’audiència, s’hi interpretaven cançons de tots els temps, tant espanyoles com internacionals. Un nodrit equip de cantants i ballarins, acompanyats de l’orquestra del programa, s’encarregaven de versionar els millors temes, l’excusa perfecta per fer un tomb per la història de l’any en què van triomfar.

Com que eren els mateixos teleespectadors els que escollien les cançons, alguns d’ells anaven al plató a explicar què els recordava aquella cançó, què tenia d’especial en la seva vida aquella melodia. Eren moments per al record, molt emotius per als seus protagonistes.

També els mateixos teleespectadors van contribuir amb les seves votacions de les millors cançons de la seva vida a elaborar una original llista d’èxits, única perquè responia a les preferències particulars i no a les vendes. Títols com “Mis manos en tu cintura”, “Un sorbito de champán” o “Melodía desencadenada” van ser tres dels temes més votats, amb molta diferència.

L’actor Francis Lorenzo va presentar aquest programa, en què també hi havia altres seccions musicals. En alguns casos es cantaven alguns poupurris dedicats a un artista en particular o a una dècada, per exemple. Els balls de saló van cobrar protagonisme, amb un concurs de dansa per a adults i nens.

Cal fer una menció especial d’actuacions memorables de cantants de molt pocs anys que, encara que sembli increïble, van cantar a duo amb els seus ídols. La màgia de la televisió va fer possible que una nena ballés i cantés al costat de Lola Flores el tema de “Pena, penita, pena”, i que altres nens fessin el mateix amb Joselito, Nino Bravo, Miguel de Molina o Cecilia.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Canciones de nuestra vida  Antena 3 1997 2.113.000 20,30 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.