Cadena

TV3

Presentadors

Àlex Casademunt / Roser Murillo

Temporada

2006

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Cantamania

TV3 va buscar l’estiu del 2006 els millors cantants de karaoke de Catalunya, amb “Cantamania”, un programa d’entreteniment que es va emetre en prime time. L’Alex i la Roser es van passejar per tot Catalunya, buscant els millors intèrprets en 5 categories: millor intèrpret en català, que va rebre el premi “Burro de coure”; millor intèrpret en castellà, que va rebre el premi “Brau de coure”; millor intèrpret en anglès, que va rebre el premi “Clau anglesa de coure”; millor adaptació o lletra inventada, que va rebre el premi “Bombeta de coure”; i el cantant mes peculiar va rebre el premi “Paraigües de coure”.

ls concursos locals, es van començar a celebrar a Ripoll, continuen per Figueres, Berga, Puigcerdà, Sant Feliu de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Valls, Tremp, La Seu d’Urgell, etc. Moltes poblacions van ser visitades per la caravana de “Cantamania” i un jurat format per representats de les forces vives del poble va decidir els millors de cada categoria.

A la gala setmanal van competir els guanyadors locals de les poblacions visitades la setmana anterior. El jurat de les gales el formaven un total de 250 veïns, i els espectadors que des de casa van emetre els seus vots per línia telefònica o missatges SMS.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Cantamania TV3 2006 324.000 14,90 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.