Cadena

Telecinco

Presentadora

Pilar Rubio

Temporada

2010

Cántame una Canción

Telecinco presenta el seu nou talent show, un gran espectacle musical presentat per la Pilar Rubio. 29 joves promeses de la música pujaran a l’escenari per a demostrar les seves aptituds. Prodigioses veus dels nens i nenes d’entre 6 i 13 anys capaços d’interpretar grans èxits de la música nacional i internacional.

Els nois i noies del “Cántame una canción” seran els protagonistes, que provenen de totes parts d’Espanya: 6 de Galícia, 5 de la Comunitat Valenciana, 4 de Madrid, 4 de Catalunya, 3 de Andalusia, 2 de Canaries y 1 representant a cadascuna de les següents comunitats: País Basc, Asturies, Navarra, Aragó i Extremadura.

Cada setmana els protagonistes interpretaran com a solistes o en grup les versions d’un ampli repertori de cançons, valorades per un jurat format per: el presentador Jesús Vázquez, l’humorista Paz Padilla, Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol; i els cantants David Bustamante i David Civera, entre d’altres…. Aquesta vegada no hi haurà nominacions ni expulsions, els 29 protagonistes demostraran el seu talent a l’escenari, per a convertir-se en la millor veu del programa.

A més a més, tambén podrem gaudir de les veus d’en David Bustamante, David Civera, Sergio Rivero i Juan Valderrama, entre d’altres… els quals acompanyaran als nostres petits protagonistes sobre de l’escenari.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Cántame una canción Telecinco 2010 1.882.000 11,10 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.