Cadena

Antena 3

Presentadora

Paula Vázquez

Temporada

2004

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

¿Cantas o qué?

El programa és un reality game (concurs realista), en el qual deu personatges populars –models, actors, toreros… fins i tot aixecadors de pedres!– interpretaran cançons amb un fi benèfic. Cada concursant triarà una ONG o associació a la qual destinarà els diners guanyats.

Per una banda tenim un local d’assaigs i per l’altra un plató amb un decorat de luxe, amb l’estil de les gales musicals de màxima qualitat que es presenten per televisió. El vestuari i l’estilisme també dotaran les actuacions de la màxima professionalitat i glamur. Públic, músics, ballarins i llums espectaculars completaran l’ambient de gran espectacle.

Atès que els concursants no són cantants, la seva actitud i, per tant, el to del programa estarà basat en la diversió, saber riure’s cadascú d’ell mateix, cantar pel pur plaer de passar-ho bé i fer-ho passar bé a l’audiència.

Tanmateix, això no ens farà oblidar que estem davant una competició. Per a una bona causa, però al cap i a la fi una competició. Per això, les actuacions es prepararan a consciència i els concursants aprendran “seriosament” a fer, amb la màxima perícia possible, brillants actuacions musicals, i competiran cada setmana davant les càmeres per demostrar els seus progressos.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
¿Cantas o qué? Antena 3 2004 2.513.000 15,00%