Cadena

TV3

Presentadors

Mercè Comes / Enric Majó / Rosa Boladeras / Oriol Vila

Temporada

2007-2008

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Cap d’any a TV3

‘Atrapats pel cap d’any’, per una estranya circumstància la família Huguet queda atrapada en el temps. Descobreixen que poden anar amunt i avall dels anys però sense moure’s del mateix dia: el cap d’any. Un misteriós fermall de taquions atorga a la mare d’aquesta peculiar família el poder de viatjar en el temps.

L’any 2008 TV3 celebra el seu 25è aniversari i gràcies als Huguet i aquest fenòmen paranormal, revivim els moments més insòlits de la història dels caps d’any de la televisió de Catalunya.

En aquest viatge pel temps dels Huguet veiem les aventures dels Huguet davant la tele des de 1983 fins el 2008 i les transformacions que pateixen ells i casa seva amb el pas del temps.

Pinzellades dels moments més insòlits i divertits que s’han vist en les celebracions de cap d’any de TV3.

I també revivim i posem al dia les cançons que han quedat gravades a la memòria dels catalans com les millors de cada any. Aquestes cançons han estat escollides pels espectadors del Club durant els últims mesos de 2007.

‘D’un any 8 a un any 9’, què ha passat amb els Huguet un any després?

Després de l’èxit del seu programa es van veure sorpresos per un allau de trucades que els reclamaven per assistir a tot tipus d’actes. La seva vida social es va convertir en una espiral de despeses sense límit. Afalagats per la mel de la popularitat varen estirar més el braç que la màniga. Però la crua realitat de l’any 2008, amb la seva maleïda crisi, els ha posat contra les cordes.

S’acosta Nadal i estan escurats. Els creedors i els bancs no els deixen respirar. No saben on amagar-se. Tot són desgràcies, al comprovar que són pobres el gendre abandona la filla.

Quan tot és negre i fosc, la Maria Adelaida te la solució. Torna a recórrer al fermall de taquions de la família. (Els taquions són unes partícules subatòmiques que permeten viatjar en el temps). Aquesta vegada en comptes d’anar cap el passat viatja al futur per esbrinar el número de la grossa de Nadal. Amb el número al seu poder tornen a recuperar les ganes de viure.

Rics fins a la ofensa gràcies a la loteria s’han comprat un palau i pensen celebrar el Cap d’Any amb una festassa.

Enlluernat pels diners el gendre torna a escena i els Huguet, que només volen la felicitat de la seva filla, s’encarregaran de fer-lo desaparèixer la nit de Cap d’Any… Una nit de luxe, gelosia, venjança, amants, música en català i un crim a TV3 amb ‘D’un any 8 a un any 9’.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Atrapats pel cap d’any TV3 31/12/2007 723.000 26,80 %
D’un any 8 a un any 9 TV3 31/12/2008 354.000 17,20 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.