Cadena

Telecinco

Presentadors

José Apeles / Rocío Carrasco

Temporada

1997

Format

Endemol Internacional

Cita con Apeles

L’èxit del polèmic pare Apeles al debat de ‘Moros y cristianos’ i els seus àcids comentaris al programa estival ‘El puente’, el van portar a presentar, el 1997, per primer cop un programa a Telecinco.

Com a companya tenia a Rociíto, que també s’estrenava així en la presentació de programes. Era una producció basada en un xou televisiu anomenat ‘It’s your turn’, format d’Endemol, que anteriorment havia triomfat en diverses televisions europees.

Al programa hi podia assistir qualsevol persona que tingués alguna cosa a dir o demostrar; per fer-ho, disposava de dues possibilitats: un escenari i una cadira. Si el concursant tenia alguna cosa a dir, ja fos una queixa, un discurs a favor d’una idea política o, simplement, volia recitar versos, s’asseia a la cadira i el públic del plató, a través del comandament, decidia si el volia seguir escoltant o no. Quan el vot negatiu del públic superava el 50%, la cadira es desplaçava per un carril i feia fora del concurs a l’orador.

Automàticament, un altre concursant començava a dirigir-se al públic.

Pel que fa a l’escenari, normalment l’ocupava gent amb ganes de cantar. D’altres hi ballaven o feien xous de màgia. En aquest cas, el públic decidia –a través del comandament– quan havia de baixar el teló d’acord amb l’interès que generava l’actuació. Per tant, els guanyadors eren els que aguantaven més estona amb el beneplàcit del públic.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Cita con Apeles Telecinco 1997 1.061.000 18,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.