Cadena

TVE

Presentadors

Anne Igartiburu / Daniel Diges

Temporada

2011

Formato

Gestmusic Endemol

Destino Eurovisión 2011

‘Destino Eurovisión’ va néixer amb un clar objectiu: trobar el millor candidat per a representar a Espanya en el Festival d’Eurovisió 2011, amb seu a Düsseldorf, Alemanya. Per acomplir aquesta important missió es disposava de 4 gales en les quals la música i els records eurovisius van ser els protagonistes.

En les primeres gales, vint-i-quatre candidats van interpretar versions pròpies de grans clàssics del Festival i un jurat d’experts, juntament amb els telespectadors, van acabar triant a tres finalistes. En la darrera gala, aquests tres escollits van interpretar un total de nou cançons inèdites seleccionades entre els milers de temes rebuts de tota Europa.

Però a més de gaudir d’aquestes actuacions, durant cada programa s’oferien vídeos del millor d’Eurovisió, un certamen de música que porta més de cinquanta anys en emissió i en els que s’hi ha viscut moments memorables.

Finalment, la gallega Lucía Pérez i el tema ‘Que me quiten lo bailao’ va ser els escollits pel jurat i el públic ser la representant espanyola a Eurovisió 2011.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Destino Eurovisión 2011 TVE 2011 1.651.000 9,20%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.