Cadena

La 2

Presentador

Daniel Diumenjó

Format

Endemol Internacional

El Euro Debate

El programa ‘El Euro Debate’ pretenia apropar als ciutadans d’Europa una realitat tan complexa com la de la Unió Europea, la de l’Europa dels 25, de la qual Espanya forma part des del 1986.

La manera de fer-ho va ser a través d’un debat realitzat durant la presidència holandesa de la UE. A Holanda, sis ponents de diverses nacionalitats, entre els quals hi havia l’eurodiputat espanyol Íñigo Méndez de Vigo, van parlar sobre els problemes i el futur d’Europa. I això, justament, va ser el que es va oferir en aquest programa d’una hora de durada.

Durant el debat es van abordar tres temes de crucial importància per a tots els europeus: el terrorisme internacional, l’entrada de Turquia a la Unió Europea i la política exterior dels estats membres.

L’emissió del programa va coincidir amb l’inici del procés de ratificació de la Constitució europea. Un referèndum que va començar precisament a Espanya dos mesos després d’haver-se fet el debat.

A més, el debat era interactiu, ja que els telespectadors responien a unes quantes preguntes sobre la Unió Europea que els feia el programa, a través del telèfon i de missatges SMS.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
El Euro debate La 2 18/12/2004 1.021.000 6,6%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.