Cadena

Antena 3

Presentadora

Paula Vázquez

Temporada

2012-2013

Format

Gestmusic Endemol

El Número Uno

‘El Número Uno’ és un nou concepte de talent show, on l’objectiu principal del concurs es trobar a la propera estrella de la música, és a dir, al proper NÚMERO UNO. Però, i en paral·lel, també volem ensenyar la vida dels participants fora del plató.

A cada gala de ‘El Número Uno’ veurem increïbles actuacions en directe, però també a que situacions s’enfronten els concursants en la seva vida quotidiana per a perseguir els seus somnis. Els convidarem a treballar per a gestionar el seu pas pel programa i a prendre constantment decisions que portaran a marcar la direcció de la seva carrera.

Per a jutjar als concursants contarem amb 5 grans cantants, 5 autèntics números u que sabran discernir on esta l’autèntic talent. Però el públic també tindrà un paper essencial en ‘El Número Uno’, i ajudarà a decidir quins dels aspirants mereixen seguir en la carrera cap a l’èxit.

Els jutges podran blindar als seus concursants preferits, mentre que amb els vots del públic es configurarà un rànking de popularitat. D’entre els concursants que no hagin estat blindats, els dos menys votats del públic tindrà una última oportunitat per a continuar en ‘El Número Uno’.

Només els 4 millor cantants d’Espanya arribaran a la gran final, on podran lluitar per un increïble premi de 100.000 €.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
El Número Uno Antena 3 2012 2.509.000 17,40 %
El Número Uno Antena 3 2013 1.432.000 10,40 %

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.