Cadena

TVE

Presentador

Javier Sierra

Temporada

18/01/2008

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Enigmas: historias inexplicables

Programa que ens aproxima a una sèrie de fenòmens inexplicables esdevinguts al llarg de la història en diversos indrets del món. Els grans clàssics del misteri són abordats amb una intenció divulgativa i d’entreteniment, però amb el rigor i la seriositat que requereixen aquests temes, cosa que exigeix la presència d’un conductor altament especialitzat.

Reencarnació, espiritisme, profecies de Nostradamus, vida després de la mort, bruixeria, aquelarres, vidència, mèdiums, “poltergeists” i ovnis són presentats com autèntics reptes per a les ments més curioses d’aquest segle XXI. El programa no pretén desxifrar-ne totes les claus, sinó simplement despertar la inquietud sobre alguns temes no resolts mai. L’emissió d’un vídeo il·lustratiu centra cadascun dels temes.

El presentador, Javier Sierra, és un investigador incansable d’aquests temes, a més d’escriptor de gran èxit i autor, entre altres llibres, de la primera (i fins ara única) novel·la espanyola que ha entrat en el top ten de best-sellers del New York Times.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Enigmas: historias inexplicables TVE 18/01/2008 1.042.000 14,00 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.