Cadena

Antena 3

Presentador

Bertín Osborne

Temporada

1998

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Esos locos bajitos

‘Esos locos bajitos’ era un programa protagonitzat per nens, però no es tractava d’un programa infantil. Cada setmana, un grup de deu nens actuaven en un autèntic programa de varietats en què s’incloïen entrevistes a famosos, actuacions musicals, concursos de ball, humor, debats i vídeos amb opinions d’altres nens d’arreu d’Espanya sobre qüestions de tota mena.

Bertín Osborne portava la veu cantant del programa, encara que no sempre aconseguia sortir-se’n. I és que no és gaire fàcil conduir un grup de nens d’entre cinc i onze anys que parlen i discuteixen sobre els aspectes de la vida. Cada setmana es plantejava un debat entre els petits protagonistes i se’ls exposava un problema de difícil solució. Encara que sembli mentida, no sempre les seves respostes eren forassenyades, al contrari, moltes estaven plenes de seny.

Un famós visitava el plató i era sotmès a un tercer grau per part del petit grup, que li feia les preguntes més increïbles. Carmen Sevilla, Azúcar Moreno, Sara Montiel, José Coronado, Marta Sánchez, el mateix Bertín Osborne i molts d’altres van ser bombardejats amb un implacable interrogatori per part dels nens.

El programa es complementava amb actuacions infantils, sobretot cançons, a càrrec d’alguns dels talents descoberts a ‘Menudas Estrellas’. Però també hi havia concursos de ball i espectacles de varietats amb contorsionistes i humoristes. Tot això amanit amb alguns vídeos gravats en diferents col·legis de tot Espanya. Nens des de P4 fins a tercer de primària expressaven les seves opinions sobre qüestions polítiques, socials i de tota mena. Tot tractat amb un gran sentit de l’humor.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Esos locos bajitos Antena 3 1998 2.496.000 20,70 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.