Cadena

Antena 3

Presentadors

Joaquín Luqui / Alicia Ramírez / Carlos Tena

Temporada

22/12/1999

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Estrellas del siglo XX

Estrellas del siglo XX va ser una producció que va assumir l’ambiciós repte de recórrer els últims cent anys de la història universal a través de la música que ha acompanyat diverses generacions. Amb Alicia Ramírez, Joaquín Luqui i Carlos Tena com a mestres de cerimònies, el programa va viatjar en el temps per recuperar les cançons d’ahir i d’avui. Temes inoblidables com “Mis manos en tu cintura”, “Only you”, “What a wonderful world” o “My way” van amenitzar gairebé cent vuitanta minuts de melodies inoblidables que ens van convidar a fer un tomb nostàlgic per l’últim segle.

Les composicions més emblemàtiques i estimades d’uns genis com els Beatles o l’Elvis Presley van tenir una presència ben destacada dins del programa, que també va recordar especialment la discografia de l’eurovisiu grup ABBA i, com no, de tres dels nostres grans talents: el malaguanyat Nino Bravo, el Dúo Dinámico i Joan Manuel Serrat.

Els boleros, la copla, els grans èxits d’Eurovisió (amb el “La, la, la” en el lloc destacat), les grans reines del soul, el rockabilly, els grans temes de l’òpera rock Hair i algunes de les cançons que més han triomfat al cinema, van configurar la resta del programa, que va fer un èmfasi especial en dues produccions espanyoles: “Libre”, de Nino Bravo, i “Pena, penita, pena”, amb la veu de Lola Flores. El valencià Francisco va acompanyar Nino Bravo en un emotiu duet en la interpretació de “Libre” gràcies a la tècnica, i el jove talent de Tamara Flores va ballar i cantar a duo amb la mateixa Lola Flores en la seva particular interpretació de “Pena, penita, pena”.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Estrellas del siglo XX Antena 3 22/12/1999 2.674.000 20,40 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.