Cadena

TV3

Presentadora

Lloll Bertrán

Temporada

2001

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Festa Major

El programa ‘Festa major’, creat per Gestmusic per animar les nit dels divendres d’estiu de 2001, va ser l’hereu directe de L’envelat, emès l’estiu de 1997, tot i que ampliat i revisat, atès que novament va suposar la combinació de dos dels fenòmens propis de Catalunya: la festa major i les orquestres de ball. Les millors formacions, com La Salseta del Poble Sec, l’Orquestra Cobla de Blanes, Huapachá Combo, l’Orquestra Volcán o l’Orquestra Cobla Costa Brava van ser algunes de les vint-i-una formacions que van passar pel plató per interpretar, íntegrament en català, melodies populars de tots els temps. I tot això envoltat en la dinàmica d’un concurs divertit i sota la presentació de la show-woman Lloll Bertran.

El programa era un espectacle de debò en què la mateixa presentadora protagonitzava números musicals molt coneguts, imitant artistes com Estrellita Castro, Liza Minnelli, Barbara Streisand, Cher, Madonna, Mónica Naranjo o Celia Cruz, i sempre amb molt sentit de l’humor. D’altra banda, les orquestres convidades, més de vint durant el transcurs dels tretze programes, hi interpretaven temes molt populars, alguns d’aquests de Ricky Martín, Queen, Abba, Tamara, Celine Dion o Tom Jones, entre d’altres.

El programa el completava un concurs, el “Joc final”, en què la parella concursant que havia obtingut més punts al llarg del programa havia d’endevinar, en un minut i mig, el nom de quinze cançons, amb la finalitat d’obtenir premis en metàl·lic o viatges. Així, les proves, basades en la memòria musical, la bona oïda i la imaginació eren l’excusa perfecta del programa per introduir-hi moltes altres cançons.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Festa major TV3 2001 354.000 20,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.