Cadena

TVE

Presentadores

Laura Valenzuela / Paula Vázquez / Anne Igartuburu

Temporada

07/12/2006

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Gala 50 aniversario de TVE

TVE-1 va emetre el dijous 7 de desembre del 2006 la seva gala per celebrar els cinquanta anys de televisió a Espanya. La televisión cumple contigo va ser un programa en el qual gairebé no va faltar cap dels noms que han construït la tele al nostre país, incloent-hi els que ara estan a les privades. No pretenia ser un recorregut ordenat per la història de la televisió, sinó més aviat una festa d’aniversari, amb rostres famosos, actuacions musicals, imatges d’arxiu i molt humor, conduït per una llista interminable de presentadors que es van anar succeint sobre l’escenari. Una festa de gran volada!

Un dels números forts de la nit va ser un duet virtual de David Bisbal i Antonio Molina, cantant Soy minero. Bisbal cantava en viu i Molina en gravació històrica projectada sobre l’escenari, però en un moment donat Bisbal va aparèixer al costat de Molina, en una filmació trucada en què tots dos cantaven a la mina. Aquests duets virtuals van ser la tònica de la nit: Rosa i Rocío Jurado, Malú amb Lola Flores, María Isabel amb Marisol.

Després hi va haver duets en el registre còmic, com el de Massiel i Las Supremas de Móstoles o el de Julio Iglesias amb els de Tricicle, que parodiaven el mateix Julio. Aquest –Iglesias– va ser una de les grans atraccions de la nit. L’altra va ser Chicho Ibáñez Serrador, que va rebre un just homenatge per ser un dels grans noms de la història de la nostra televisió.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Gala 50 aniversario de TVE TVE 07/12/2006 4.791.000 33,90 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.