Cadena

TVE

Presentadora

Raffaella Carrà

Temporada

18/12/2016

Format

Gestmusic Endemol

GALA 60 AÑOS JUNTOS

L’humor i les actuacions musicals són els protagonistes d’aquesta gala, presentada per Raffaella Carrá. Marta Sánchez i Mónica Naranjo interpretaran versions simfòniques de dos grans temes del pop espanyol, acompanyades per l’Orquestra i Cor RTVE, dirigits per Miguel Ángel Gómez-Martínez. Per l’escenari de la gala també passaran Diana Navarro, Índia Martínez i Carlos Rivera; els eurovisivos Ruth Lorenzo, Daniel Diges, David Civera, Barei, Brequette, Salvador Beltrán, Maverick i Jorge González; els exparticipants de EuroJunior, María Isabel, Dani Fernández, Lydia Fairen i Mirela; i els exparticipants de ‘Operación Triunfo’, Geno Machado, Mireia, Javián i Alex Casademunt (Fórmula Abierta).

Al llarg de tota la gala, diferents cares de la cadena participen en números musicals que recorden els hits de la música d’aquests últims 60 anys. Entre ells, Lucrecia, Llum Barrera, Alex O’Dogherty, Juanjo Pardo, Marc Parell, Lluvia Rojo, Elena Rivera i Raúl Peña.

També estarà present l’humor de Josema Yuste i Pepe Viyuela, Dani Martínez, La Terratrèmol de Alcorcón, Santiago Segura, Carlos Latre, Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes.

Més de 250 professionals de RTVE han participat en la producció d’aquesta gala. Per a això, s’ha comptat amb un ampli desplegament de mitjans propis, amb el desplaçament de la Unitat Mòbil HD de 16 càmeres, la utilització de dos caps calents, dues càmeres robotitzades i una grua zenital. Destaca la col·laboració dels serveis de Documentació i Arxiu de RTVE, que han aportat les imatges d’aquestes sis dècades de televisió; i la participació de l’Orquestra i Cor RTVE, que ha posat música al programa, sonorizado per tècnics de RNE.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitja de share
 Gala ’60 años juntos’ La 1/ La 2 / TVE Internacional 18/12/2016 3,8 mill. 22,30%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.