Cadena

Canal Plus

Presentadors

Iñaki Gabilondo / Javier Sardà / Gemma Nierga / Julia Otero / Joaquín Cortés /Emma Suárez

Temporada

11/11/1999

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramón Mainat

Gala Premios Ondas

Canal Plus i Gestmusic van treballar junts per primera vegada en la realització de l’entrega dels premis Ondas de 1999, any que coincidia amb el 75è aniversari de l’aparició de la seva creadora, Radio Barcelona. Tinet Rubira va ser el director d’aquesta gala, que es va celebrar a la muntanya olímpica de Barcelona, més concretament, al Palau Sant Jordi, una de les seves construccions més emblemàtiques.

El periodista de la cadena SER Iñaki Gabilondo fou el mestre de cerimònies d’aquesta luxosa entrega de premis, en què també van col·laborar els periodistes Gemma Nierga, Julia Otero i Xavier Sardà, l’actriu Emma Suárez i el bailaor Joaquín Cortés.

Gemma Nierga va col·laborar en l’entrega de deu premis especials en el 75è aniversari de Radio Barcelona, concedits a professionals que ja no estaven en actiu en aquells moments. Xavier Sardà va presentar, per la seva part, els Ondas de la televisió; Julia Otero va fer el mateix amb els premis Ondas internacionals i iberoamericans, de ràdio, i els Ondas de música van ser presentats per Joaquín Cortés. I entre premi i premi, Rosa Maria Sardà ens va fer riure amb diferents gags d’humor que es veien a través d’una pantalla gegant.

Però a més a més de l’entrega de premis i de l’humor, a la vetllada hi va haver música en directe. Joan Manuel Serrat i Alejandro Sanz ens van sorprendre amb un preciós duet de la cançó del cantautor català “Romance de Curro el Palmo” i Gloria Stefan va compartir escenari amb So Pra Contrariar.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Gala Premios Ondas  Canal Plus 11/11/1999 746.000 5,50 %