Cadena

Antena 3

Actors / Actrius

Rodolfo Sancho / Roger Berruezo / Alejandro Albarracín / Claudia Bassols / Diana Palazón / Alicia Sanz

Temporada

2010

Format

Telemundo

Gavilanes

Produïda per Gestmusic per a Antena 3 TV, ‘Gavilanes’ és una gran producció que gira al voltant de l’amor, la passió i el suspens, com a eixos argumentals. La sèrie, rodada en HD i format 16:9, es grava a escenaris naturals i localitzacions de diferents punts d’Espanya.

Rodolfo Sancho torna a la televisió, acompanyat en el seu paper protagonista per en Roger Berruezo i l’Alejandro Albarracín. Els tres donen vida als germans Reyes que comparteixen protagonisme amb la Claudia Bassols, la Diana Palazón i l’Alicia Sanz, que interpreten a les tres germanes Elizondo.

Completen el repartiment, actors de la talla de Carme Elias, Fernando Andina, Benito Sagredo, Marta Calvó o Miriam Giovanelli, entre d’altres.

Després de l’èxit assolit durant la primera temporada, fidelitzant gairebé 3 milions d’espectadors en el seu prime time setmanal, la continuació de la sèrie incorpora nous actors com Mercè Llorens (Olivia) i Adrià Collado (Álvaro). Noves intrigues, més conflictes familiars i amors retrobats envolten aquesta segona temporada de Gavilanes.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Gavilanes 1ª Temporada Antena 3 2010 2.630.000 14,70 %
Gavilanes 2ª Temporada Antena 3 2010-2011 2.104.000 11,40 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.