Cadena

TVE

Presentadora

Paz Padilla

Temporada

2006

Format

Endemol International

Hasta que la tele nos separe

Versió actualitzada del programa d’èxit ‘Luna de miel’. El 1993 el programa es va estrenar en castellà en diverses cadenes autonòmiques i en català a TV3, presentats per Mayra Gómez Kemp i Montse Guallar, respectivament. Les dues versions eren una adaptació del Honeymoon quiz de les televisions europees, un espectacle pensat per oferir amb humor, agilitat i frescor hora i mitja d’entreteniment.

En aquesta última versió, ‘Hasta que la tele nos separe’, tres parelles de promesos acompanyats per uns quants familiars es van disputar el gran premi: una luxosa lluna de mel, una quantitat en metàl·lic i un cotxe preciós. Per aconseguir-lo van haver de superar preguntes de cultura general, proves d’agilitat visual, proves d’esforç físic, travesses de preguntes i respostes anant amb barca i intentant no naufragar i caminar sobre la passarel·la de la piscina sense caure a l’aigua i fent-ho en un temps rècord.

Tot això aconseguia un clima de tensió, sobretot a la darrera prova dels 10 minuts. Però aquesta tensió tenia els seus moments de diversió de bracet de la gran humorista i presentadora Paz Padilla. Paz, amb els seus monòlegs divertits i els continus comentaris al llarg del programa, va aconseguir imprimir-hi un caràcter d’humor molt proper a l’espectador.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hasta que la tele nos separe TVE 2006 2.188.000 18,00 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.