Cadena

Antena 3

Presentadora

Vanesa Cabeza

Temporada

2004

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

¡Hazme reír!

La primera cosa que us trobareu en aquest programa és una nova generació d’humoristes, nous protagonistes que connectaran amb les noves generacions d’espectadors.

El programa disposarà d’un equip de 8 o 10 humoristes que s’aniran alternant, amb la qual cosa el perill que la gent se’n cansi està descartat. Aquest sistema ens permet repetir més assíduament els que facin més forat en el públic, perquè ho investiguem i donem alhora l’oportunitat a nous humoristes.

La columna vertebral del programa seran els vídeos en què grups de persones de tot el país explicaran acudits. Els grups estaran formats per famílies, companys de feina, grups d’amics, companys de classe… Qualsevol motiu és bo per formar un equip i que els anem a gravar in situ. La naturalitat dels que expliquen acudits i la seva proximitat a l’espectador són elements clau per connectar amb el públic.

El públic del plató també tindrà el seu moment de protagonisme: a cada espectador se li assignarà un número, i aleatòriament es triarà un espectador perquè expliqui un acudit, que serà “contestat” per un dels nostres humoristes. I comença la batalla! Després del primer humorista, un altre espectador a l’atzar. Si es queda mut o vacil·la, passem ràpidament a un altre número. Un altre humorista respon amb un acudit més…, i així successivament, en una batalla incruenta però hilarant en què la velocitat i la sorpresa són el moll de l’assumpte.

Dos col·lectius s’enfrontaran en directe en el nostre plató. Cada equip, que estarà format per 4 persones, disposarà de 4 minuts per explicar acudits. Cadascun dels membres de cada equip explicarà un acudit, i s’alternaran tots dos equips fins que esgotin el temps. Si un dels equips esgota el temps abans que l’altre, aquest altre té dret de continuar explicant acudits fins que esgoti els seus 4 minuts.

Al final, els humoristes del programa valoraran quin dels dos equips ha sigut el més graciós.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
¡Hazme reír!  Antena 3 2004 978.000 13,20 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.