Cadena

Telemadrid

Presentador

Carlos Lozano

Temporada

1997

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Hola mamá, soy yo

El setembre de 1997 es van iniciar les emissions d’un nou programa d’entreteniment sota l’original títol d’Hola mamá, soy yo’, a la cadena autonòmica Telemadrid. Durant tres temporades, Carlos Lozano fou el presentador d’aquest concurs setmanal en què els acudits i les imatges divertides eren els autèntics protagonistes.

Vídeos domèstics, càmeres ocultes, musicals amb les millors imatges d’esports o d’animals eren part del contingut del programa que, a més a més, oferia un concurs d’acudits de categoria infantil i un altre per a adults. En tots dos casos es tractava d’explicar el màxim nombre d’acudits possible, i el públic havia de valorar quins n’eren els millors, accionant un comandament a distància des de les mateixes grades..

Els adults que hi competien estaven distribuïts per gremis: perruqueres, cuiners, taxistes, judokes, àrbitres… a més, havien d’anar vestits com a tal. En el concurs infantil, competien per col·legis i els premis eren consoles de videojocs i material escolar. Una altra secció d’èxit del programa va ser “Taxi loco”, en què un presumpte taxista recorria els carrers de Madrid fent patir a tots aquells que pujaven al seu vehicle.

També el públic tenia opció a premi participant a la “Batalla de l’humor”, en la qual s’explicaven acudits espontàniament durant el programa. En conjunt, era un programa simpàtic, entretingut i molt divertit, pensat per a l’esbargiment de tota la família. L’èxit del format es va veure reflectit en les audiències, de manera que a l’any i mig d’emissió, el GECA (Gabinet d’Estudis de la Comunicació Audiovisual) el va distingir amb un premi perquè era l’espai més vist de la cadena.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
 Hola mamá, soy yo Telemadrid 1997 327.000 17,50 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.