Cadena

La 1

Presentador

Javier Cárdenas

Temporada

2016

Format

TVE / Gestmusic Endemol

HORA PUNTA

‘Hora Punta’ és un nou programa pel access prime time de Televisió Espanyola conduït per JAVIER CÁRDENAS. Un repàs a l’actualitat des d’un altre punt de vista, donant cabuda a aquelles notícies i curiositats que habitualment no tenen visibilitat en televisió. Un còctel de notícies sorprenents, curiositats, informació i humor barrejats amb un ritme àgil i divertit impulsat per la personalitat de Javier Cárdenas i el seu equip de col·laboradors.


El programa donarà un repàs als continguts audiovisuals més impactants, sorprenents i curiosos, acompanyats a més amb l’opinió d’experts, un dels punts clau i diferenciadors. A més, sortiran al carrer per buscar la complicitat dels espanyols i proposar-los, amb molt sentit de l’humor tot tipus de reptes, bromes o experiments.

‘Hora Punta’ és un programa viu i dinàmic, obert a tot el contingut que pugui interessar, sorprendre i entretenir a l’audiència de RTVE…i no ens conformarem només amb mostrar-ho, sinó que farem un pas més i investigarem el perquè de les coses i dels comportaments humans. Tot el que desperti la nostra curiositat serà analitzat, perquè tot té una explicació.

 

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hora Punta La 1 2016  1.533.000  8%
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.