Cadena

TV3

Presentadora

Rosa Maria Sardà

Temporada

1995

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Una hora amb Vittorio Gassman

La producció de l’espai Una hora amb Vittorio Gassman va ser una experiència única per la qual va apostar TV3 a la tardor de 1995. La reconeguda actriu Rosa Maria Sardà va dirigir i presentar aquest espai, fet a la seva mida, i en part basat en el xou nord-americà de Lenny Bruce, el mateix personatge que Dustin Hoffman va interpretar al cinema.

Amb l’excusa d’estar esperant l’arribada de l’actor italià Vittorio Gassman, Rosa Maria Sardà interpretava diversos personatges, entrevistava personatges famosos, recitava monòlegs, dialogava amb el públic o connectava amb diferents punts de Catalunya. Tot això en un ambient carregat de gags de la mateixa artista, teatre i molt d’humor.

El decorat era una creació de l’artista Perejaume que li va conferir un aspecte molt agradable de llums i ombres que jugaven a favor dels textos interpretats per la Sardà, que podien ser originals de Shakespeare, Pessoa, Dalí o Marià Aurèlia Capmany, entre d’altres.

El programa tenia uns guionistes d’excepció: Ignacio Martínez de Pisón, Martín Casariego, David Trueba, Pedro Ugarte, Suso del Toro, Máximo Fernández, Joan Sellent i Ferran Toutain.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Una hora amb Vittorio Gassman TV3 1995 171.000 16,60 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.