Cadena

Antena 3

Temporada

1996

Hospital

Les vicissituds d’un centre mèdic, les històries clíniques, les interioritats del personal, els moments crítics i, en definitiva, la vida agitada d’un centre mèdic van ser traslladats a la pantalla per Gestmusic, que va produir una sèrie de ficció anomenada ‘Hospital’ per a Antena 3 Televisión.

Va ser la primera incursió de Gestmusic en el terreny de la ficció, sobre la base de l’èxit aconseguit per una sèrie similar a Alemanya. Per tal de conferir el màxim realisme possible a les històries que s’explicaven cada setmana, es va utilitzar una planta d’hospital i es van contractar metges i infermers perquè supervisessin els guions.

A cada capítol, els guionistes Doc Comparato i Enric Gomà explicaven diverses històries, però alhora hi havia una trama argumental entre els protagonistes fixos de la sèrie. Actors de primera línia com Xabier Elorriaga, Mercedes Sampietro o Montse Guallar encapçalaven el repartiment, que completaven els actors Paulina Gálvez, Alejandra Torray, Joan Carles Gustems, Toni Zenet, Joaquín Galán, Beatriz Guevara, Jaime Pujol, Jorge de Juan, Paul Berraondo i Karim Alami.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hospital Antena 3 1996 1.712.000 17,20 %