Cadena

ETB 2

Temporada

2001

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Hospital

Després de l’èxit de ‘Veterinaris’ a la televisió autònoma basca, Gestmusic va produir un altre docu-soap per a la mateixa cadena, però en aquest cas les històries que s’explicaven giraven entorn d’alguns hospitals. Eren programes d’alt contingut informatiu però amb un tractament molt diferent a l’habitual. Els tres centres dels quals es va fer un seguiment van ser l’Hospital d’Osakidetza, del Servei Basc de la Salut, l’Hospital Cruces, de Barakaldo, i el Complejo Hospitalario de Donostia.

Al llarg d’uns dos mesos, i a través de programes diaris d’uns vint minuts de durada, els espectadors van poder seguir les històries dels pacients, familiars, metges i personal hospitalari. Els càmeres van recollir aspectes clínics i humans molt poc coneguts per la majoria de la societat, a més de sensibilitzar els teleespectadors sobre algunes qüestions.

Es van tractar casos molt diversos: hemiplegies, accidents de tràfic, hemofília, trasplantaments, parts, cirurgia neonatal, implants coclears (sords que comencen a sentir-hi), operacions d’epilèpsia, marcapassos, etc. Les històries també referien la vida de zeladors, infermers, metges, la cuina de l’hospital, etc.

Igual que en el programa anterior d’idèntic format, ‘Veterinaris’, una veu en off acompanyava les imatges. També el cap de setmana s’oferia un resum del més destacat durant un espai d’una hora.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hospital ETB 2 2001 45.000 9,50 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.