Cadena

Telecinco

Presentador

Jesús Vázquez

Temporada

2003

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Hotel Glam

L’Hotel Glam’ era un establiment de luxe en el qual ingressaven 5 senyores i 5 senyors, tots ells cèlebres i famosos, amb el fi de revalidar la seva discutida i polèmica popularitat.

La fama dels nostres 10 hostes ha anat esquitxada d’escàndols, mentides, muntatges, polèmiques, controvèrsies…, però per a ells hi haurà un abans i un després d’Hotel Glam’, ja que finalment els coneixerem tal com són. I el guanyador podrà dir orgullós que mereix el títol de “Personatge més popular d’Espanya”.

Per fer-hi l’estada més agradable, l’Hotel Glam’ compta amb un programa d’activitats d’allò més chic, a l’altura dels nostres selectes hostes… condicionament físic, massatges, jacuzzi, raigs UVA, festes brasileres, festes flamenques, pràctiques d’esquí, sopars de gala…

El programa s’emet en prime-time els dilluns i els dijous. Cada dilluns es fa un rànquing d’impopularitat a partir de les trucades i SMS dels espectadors. Els tres hostes més perjudicats per les votacions del públic entren en zona de perill… Aleshores, són la resta d’hostes els que nomenen, entre aquests tres perjudicats, quins són els dos candidats a abandonar l’hotel.

De dilluns a dijous aquests dos nomenats hauran de guanyar-se el públic per continuar a l’Hotel Glam’ i evitar així el desallotjament… que es produirà inexorablement cada dijous per votació popular entre els 2 nomenats.

‘Hotel Glam’ subministra també continguts a tots els programes de la cadena que els calguin: programes d’entrevistes del matí o de la tarda, programes d’última edició, programes de celebritats, programes de safareig… Els nostres hostes són personatges polivalents capaços de generar tota mena de continguts, adequats a diversos programes i diversos públics objectiu. Així, doncs, tota la cadena s’involucra a seguir-ho i a comentar-ho tot absolutament tot allò que passi a l”Hotel Glam’our… des que es lleven al matí fins que se’n van a dormir.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hotel Glam Telecinco 2003 4.029.000 25,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.