Cadena

Antena 3

Presentadora

Isabel Gemio

Temporada

1996

Format

Gestmusic Endemol

Hoy por ti

La popular Isabel Gemio va ser al mateix temps directora i presentadora d’un xou d’impacte que Gestmusic va produir per a Antena 3 Televisión i que s’emetia els dilluns al vespre. L’objectiu del programa era denunciar injustícies socials i, per mitjà del programa, intentar resoldre-les. Era una crida a la solidaritat entre les persones i les institucions.

Famílies desnonades, pobles marginats perquè no hi ha escola per als nens, indemnitzacions aprovades que mai no arriben, casos de possible prevaricació i, en fi, totes aquelles persones i entitats víctimes de la injustícia tenien cabuda en aquest espai. Tot s’investigava prèviament amb molt de rigor i, posteriorment, es denunciava amb la intenció de resoldre-ho. Si calia, el programa consultava jutges i advocats entesos en la matèria.

A més de les denúncies que arribaven a la redacció del programa, un equip anava a la cerca de testimonis i reportatges als llocs on alguna cosa era motiu de denúncia pública. Moltes organitzacions no governamentals també van aprofitar el fòrum d’Hoy por ti per denunciar-hi injustícies i fets insolidaris. En alguns casos, fins i tot la mateixa presentadora es va desplaçar fins al lloc per tal de donar més força a les reivindicacions d’una persona o col·lectiu.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Hoy por ti Antena 3 1996 2.046.000 14,60 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.