Cadena

Antena 3

Presentadores

Bertín Osborne / Francis Lorenzo / Àlex Casanovas

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

La cara divertida

Un programa de televisió basat en la mateixa televisió. Ara això ja no és una novetat i abunden els espais dedicats a parlar del que succeeix a la petita pantalla. Tanmateix, quan va sorgir La cara divertida, el maig de 1997, amb l’emissió d’un programa especial de dues hores i mitja, no era tan usual. Ja en aquell moment va quedar demostrat de sobres que des dels errors més estrepitosos fins a les petites curiositats desperten l’interès dels teleespectadors.

El que s’ha anomenat “preses falses”, és a dir, aquells fragments de gravació que no serveixen per al muntatge final però que acostumen a ser molt divertits, eren part del producte que es podia veure en prime time tots els divendres a Antena 3, en el programa La cara divertida.

El famós cantant Bertín Osborne i més endavant els actors Francis Lorenzo i Àlex Casanovas van presentar aquest espai en els diversos lliuraments. Els vídeos domèstics, la gran majoria nord-americans i protagonitzats per animals i nens, també formaven part del programa. A més a més, hi havia les esmentades “preses falses” de diferents actors dramàtics i programes, un munt de càmeres ocultes i declaracions increïbles dels famosos del món del cor. Tot plegat, per fer-se un fart de riure.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiencia media Media de share
La Cara Divertida Antena 3 1997-1998 3.493.000 24,10%
La Cara Divertida Antena 3 1998-1999 2.499.000 19,90%
La Cara Divertida Antena 3 1999-2000 2.113.000 19,20%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.