Cadena

TVE

Presentadora

Nuria Roca

Temporada

2000

Format

Endemol Internacional

La casa de tus Sueños

El gener de 2000 va arribar a les pantalles de TVE ‘La casa de tus sueños’, un ambiciós i innovador concurs en què competien dues parelles per aconseguir un premi molt especial: una casa al seu gust. Les dues parelles havien de superar vuit proves que exigien destresa, concentració i preparació cultural a parts iguals. Els nuvis, d’edats compreses entre els vint-i-cinc i els trenta-dos anys, competien per aconseguir casa pròpia. Per aconseguir-la, havien de superar reptes com retirar unes estovalles de la taula sense destrossar la vaixella, memoritzar les respostes de deu preguntes que apareixien de forma fugaç en deu monitors de plasma que anaven rodant o competir en un joc virtual agafant el comandament amb els peus.

Una bomba de rellotgeria que els concursants havien de desarticular i una ruleta russa de foc eren uns altres dels elements del decorat espectacular que ocupava més de 1.800 metres quadrats del plató de Media Park. La tecnologia més avançada, unida a proves d’autèntica destresa, conferia al programa molta emoció.

Nuria Roca era la presentadora d’aquest espai que, segons paraules d’un dels seus creadors, Josep M. Mainat, “s’allunya dels habituals desafiaments físics i els concursants han de demostrar unes habilitats que requereixen una prèvia preparació física però, sobretot, mental”.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
La casa de tus sueños TVE 2000 2.233.000 18,90 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.