Cadena

La 1

Presentador

Roberto Leal

Temporada

2019

Format

Gestmusic Endemol

LA MEJOR CANCIÓN JAMÁS CANTADA

‘La mejor canción jamás cantada’ és el nou i gran espectacle musical transmèdia produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol i presentat en directe pel Roberto Leal.

El jurat estarà format per dos membres fixes: la Noemí Galera i el Tony Aguilar, experts musicals molt coneguts i estimats pel públic, i per un tercer membre, del món de l’espectacle, que variarà cada setmana.

Cada programa estarà dedicat a una dècada musical: dels anys 50 als 2010, set programes en total. A cada gala s’hi ajuntaran deu veus famoses i deu cançons molt conegudes. Un cop escoltades, cada membre del jurat triarà la cançó que consideri imprescindible i seran els espectadors, en directe, els qui decidiran amb els seus vots, quina de les tres és la millor cançó d’aquella dècada.
Hi haurà una gran final on competiran les set millors cançons dels darrers anys i el públic triarà quina és “La Mejor Canción Jamás Cantada”!

Un espectacle musical transmèdia

 

A l’app del programa els usuaris trobaran informació i un menú sobre les set dècades en competició. Dins de cada dècada hi haurà una llista amb les vint cançons que van marcar aquella època i, a més d’escoltar-les, podran marcar les deu que més els hi agradin. Les deu cançons més votades de cada dècada pels usuaris seran les que es cantaran a la gala corresponent.Una setmana abans de cada gala es publicarà a l’app la llista definitiva de les deu cançons que es cantaran a la propera, i alhora es donaran els noms dels deu artistes que hi participaran. Els usuaris hauran de fer match, és a dir, aparellar cada cançó amb un intèrpret. El programa mantindrà en secret qui cantarà cada cançó fins al directe, de tal manera que els usuaris no sabran si han encertat amb la seva elecció fins a l’últim moment.El vot mitjançant l’app serà gratuït; el telefònic (trucada i sms) tindrà un cost.

Diversió, música i espectacle

Les deu cançons més famoses de les darreres set dècades.

Deu intèrprets famosos: veus reconegudes dins el panorama musical espanyol, entre els que s’hi trobaran artistes sorgits d‘OT, el talent show més popular de la història de la tv a Espanya.

Convidats, jocs i sorpreses que traslladaran els espectadors a cada dècada.

Una competició divertida de cançons icòniques per trobar la ’Mejor Canción Jamás Cantada’!

 

 

 

 

 

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
La mejor canción jamás cantada La 1 2019    
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.