Cadena

La 1

Presentador

Lolita

Temporada

2017

Format

RTVE / Gestmusic Endemol

LOLITA TIENE UN PLAN

Lolita condueix, en “La 1” de Televisió Espanyola, un programa amb el qual pretén arribar a les cases de tots els espectadors. Un programa produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol, marcat per la naturalitat i una actitud desenfadada. En “Lolita tiene un plan”, la cantant es desplaça fins a un racó especial on rep a tres rostres coneguts de diferents àmbits, però amb un nexe en comú, als quals admira, coneix, i als quals vol veure sense additius, tal com són quan es relaxen, fora de l’àmbit de les seves vides professionals i de les entrevistes a l’ús, per passar amb ells una vetllada especial. A més, tindran la visita d’algun convidat sorpresa.

Lola Herrera, Cayetana Guillén Cuervo i Adriana Ugarte seran les primeres convidades de Lolita, dedicat a actrius de diferents generacions. El convidat sorpresa serà Edu Soto; Al segon programa, podrem veure als artistes flamencs José Mercé, Sara Baras i Niña Pastori, acompanyats per Juanma López Iturriaga; En el tercer programa, dedicat als comunicadors, veurem a Luis de l’Olmo, Julia Otero i Juan Luis Cano al costat del convidat sorpresa, Àngel Llàcer. L’últim programa estarà dedicat als futbolistes Iván Helguera i Patxi i Julio Salines.

 

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitja Mitjana de share
Lolita tiene un plan La 1 2017 9,1% 1.140.000
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.

LOLITA TIENE UN PLAN

Lolita conduce, en “La 1” de Televisión Española, un programa con el que pretende llegar a las casas de todos los espectadores. Un programa producido por RTVE en colaboración con Gestmusic Endemol, marcado por la naturalidad y una actitud desenfadada. En “Lolita tiene un plan”, la cantante se desplaza hasta un rincón especial donde recibe a tres rostros conocidos de diferentes ámbitos, pero con un nexo en común, a los que admira, conoce, y a los que quiere ver sin aditivos, tal como son cuando se relajan, fuera del corsé de sus vidas profesionales y de las entrevistas al uso, para pasar con ellos una velada especial. Además, tendrán la visita de algún invitado sorpresa.

Lola Herrera, Cayetana Guillén Cuervo y Adriana Ugarte serán las primeras invitadas de Lolita, dedicado a actrices de diferentes generaciones. El invitado sorpresa será Edu Soto; En el segundo programa, podremos ver a los artistas flamencos José Mercé, Sara Baras y Niña Pastori, acompañados por Juanma López Iturriaga; En la tercera entrega, dedicada a los comunicadores, veremos a Luis del Olmo, Julia Otero y Juan Luis Cano junto al invitado sorpresa, Àngel Llàcer. El último programa estará dedicado a los futbolistas Iván Helguera y Patxi y Julio Salinas.

Emisiones

Programa Cadena Temporada Audiencia media Media de share
Lolita tiene un plan La 1 2017  9,1%  1.140.000
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.