Cadena

La 1

Presentador

Lolita

Temporada

2017

Format

RTVE / Gestmusic Endemol

LOLITA TIENE UN PLAN

Lolita condueix, en “La 1” de Televisió Espanyola, un programa amb el qual pretén arribar a les cases de tots els espectadors. Un programa produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol, marcat per la naturalitat i una actitud desenfadada. En “Lolita tiene un plan”, la cantant es desplaça fins a un racó especial on rep a tres rostres coneguts de diferents àmbits, però amb un nexe en comú, als quals admira, coneix, i als quals vol veure sense additius, tal com són quan es relaxen, fora de l’àmbit de les seves vides professionals i de les entrevistes a l’ús, per passar amb ells una vetllada especial. A més, tindran la visita d’algun convidat sorpresa.

Lola Herrera, Cayetana Guillén Cuervo i Adriana Ugarte seran les primeres convidades de Lolita, dedicat a actrius de diferents generacions. El convidat sorpresa serà Edu Soto; Al segon programa, podrem veure als artistes flamencs José Mercé, Sara Baras i Niña Pastori, acompanyats per Juanma López Iturriaga; En el tercer programa, dedicat als comunicadors, veurem a Luis de l’Olmo, Julia Otero i Juan Luis Cano al costat del convidat sorpresa, Àngel Llàcer. L’últim programa estarà dedicat als futbolistes Iván Helguera i Patxi i Julio Salines.

 

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitja Mitjana de share
Lolita tiene un plan La 1 2017 9,1% 1.140.000
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.

LOLITA TIENE UN PLAN

Lolita conduce, en “La 1” de Televisión Española, un programa con el que pretende llegar a las casas de todos los espectadores. Un programa producido por RTVE en colaboración con Gestmusic Endemol, marcado por la naturalidad y una actitud desenfadada. En “Lolita tiene un plan”, la cantante se desplaza hasta un rincón especial donde recibe a tres rostros conocidos de diferentes ámbitos, pero con un nexo en común, a los que admira, conoce, y a los que quiere ver sin aditivos, tal como son cuando se relajan, fuera del corsé de sus vidas profesionales y de las entrevistas al uso, para pasar con ellos una velada especial. Además, tendrán la visita de algún invitado sorpresa.

Lola Herrera, Cayetana Guillén Cuervo y Adriana Ugarte serán las primeras invitadas de Lolita, dedicado a actrices de diferentes generaciones. El invitado sorpresa será Edu Soto; En el segundo programa, podremos ver a los artistas flamencos José Mercé, Sara Baras y Niña Pastori, acompañados por Juanma López Iturriaga; En la tercera entrega, dedicada a los comunicadores, veremos a Luis del Olmo, Julia Otero y Juan Luis Cano junto al invitado sorpresa, Àngel Llàcer. El último programa estará dedicado a los futbolistas Iván Helguera y Patxi y Julio Salinas.

Emisiones

Programa Cadena Temporada Audiencia media Media de share
Lolita tiene un plan La 1 2017  9,1%  1.140.000
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.