Cadena

Cuatro

Temporada

2007-2008

Los Algos

‘Los Algos’ és un programa infantil de puppets que, en la millor tradició dels programes infantils televisius, pretén educar, informar i divertir. Però no sols això. A més, ‘Los Algos’ és una proposta, tant en els continguts com en l’estètica, moderna i actual, que respon als nous codis que l’audiència infantil reclama. ‘Los Algos’ parteix d’un llenguatge verbal i audiovisual àgil i dinàmic, d’acord amb els altres inputs que rep el públic al qual s’adreça el programa: els nens d’avui.

Amb aquest fi, presentar un programa infantil innovador, Gestmusic ha fet un esforç en múltiples camps. Des de la recerca en la tipologia i construcció de puppets (i altres tipus de ninots, com els bunrakus japonesos) a la creació d’uns decorats específics i la utilització de maquetes, i també la creació d’equips de professionals que provenen de la televisió infantil (Barrio Sésamo, els Lunnis, Hello Hoobs, Planeta Imaginario…) o que treballen amb els equips i programes més moderns de realització, animació, postproducció i 3D. El resultat és un programa infantil modern, divertit, musical i actual en el qual col·laboren més de 100 professionals (entre actors de doblatge, titellaires, personal tècnic i artístic). ‘Los Algos’ és l’adequació al segle XXI del món dels puppets.

Els personatges de ‘Los Algos’, un elenc ampli de ninots, viuen una sèrie de conflictes adreçats al públic infantil, però amb múltiples picades d’ull a l’adult, molt en la línia del cine infantil actual. La idea és que els pares, i el públic adult en general, puguin passar una bona estona veient el programa. Lluny dels personatges pàmfils i de l’ensenyament facilet, a Algòria, el planeta de ‘Los Algos’, es tracta els infants de tu a tu i es viuen els conflictes i les aventures amb la bogeria pròpia del món dels ninots.

L’humor i una curosa producció musical, acompanyats d’una realització dinàmica, són marca de ‘Los Algos’. Per aquest motiu, en la producció musical gestionada a TV Flash, col·laboren diversos productors entre els quals es troben Carlos Jean, Ten Productions o Pep Lladó…

L’equip de rodatge, compost per 55 professionals (entre personal tècnic i artístic) està produint en jornades de 10 hores de treball diari, uns 10 minuts amb una factura molt cuidada. Després, a TV Flash, un equip de tècnics en Flint i 3D postprodueixen en un temps rècord tot aquest material rodat.

12 actors de doblatge són els encarregats de posar les veus dels 16 personatges dels “Algos”.

Pol Mainat és el realitzador de ‘Los Algos’ i codirigeix el programa amb Daniel Cerdà i Jaume Copons.

El programa ‘Los Algos’ és el desenvolupament audiovisual d’una idea original de Daniel Cerdà, Jaume Copons, Óscar Julve i Pol Mainat.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Los Algos Cuatro 2007-2008 172.000 7,30 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.