Cadena

TVE

Presentador

Óscar Martínez

Temporada

2003

Mi planeta

‘Mi planeta’ és un concurs cultural de preguntes il·lustrades amb vídeo i imatges. Consta de dues parts, la classificatòria i la final. La primera part, o classificatòria és la més llarga, es compon de tres fases cadascuna d’elles amb tres jocs, de la forma que veurem més endavant.

Concursen dues parelles (compostes cadascuna d’elles per un adult i un nen entre 6 i 14 anys que no és necessari que tinguin relació de parentiu) més un famós per equip que li ajudarà a superar les fases. Les preguntes es basen en videos sobre certs aspectes del planeta terra (Fauna salvatge, fons marins, pobles i cultures exòtiques, viatges a zones recòndites del planeta, extraordinaris fenòmens naturals, curiositats i descobriments científics), de manera que veiem un video per després formular una pregunta sobre aquest video. En altres ocasions les preguntes vénen formulades mitjançant panells amb diferents possibilitats de resposta.

També pot haver-hi preguntes simplement enunciades, sense suport visual. La part final és una prova on solament participa l’equip que s’hagi classificat.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.