Cadenes

Telemadrid / Canal 9 / Canal Sur / ETB 2

Presentador

Alfonso Arús

Temporada

1996

Format

Alfonso Arús

No estamos locos

Part de l’èxit de ‘Força Barça’ a Catalunya fou la secció dedicada al món del cor. Una sàtira de l’actualitat rosa explicada pels seus mateixos protagonistes que va acabar tenint programa propi en algunes de les cadenes autonòmiques. Així va néixer ‘No estamos locos’, dirigit i presentat per Alfonso Arús, creador de l’exitós format per al públic català.

El programa va iniciar la seva emissió a Telemadrid, Canal Sur, Canal 9 i al segon canal autonòmic basc, ETB 2, el novembre de 1996. De nou, part de l’èxit del programa van ser les caretes d’Amadeu Ferrer que donaven vida als personatges famosos del moment (i de fet, molts ho segueixen sent), com Rocío Jurado, Ortega Cano, Julio Iglesias i el seu pare, Papuchi, Jesulín de Ubrique i molts d’altres. Davant d’un públic plenament entregat, tots ells explicaven en primera persona les gestes dels protagonistes del cor per a les diferents cadenes autonòmiques.

A més a més de la crònica rosa, el programa tenia altres seccions de gran èxit, com les cançons originals que cantaven els mateixos protagonistes del programa i que feien referència a l’actualitat, o els millors vídeos domèstics amb els seus comentaris respectius. Algunes càmeres ocultes que provocaven autèntiques rialles, gags amb molt d’humor, alguns d’origen australià i anglès, dos concursos –un sobre vídeos domèstics i l’altre sobre el coneixement del públic dels protagonistes del cor, anomenat “As de corazones”– i una secció de “Taxi loco” complementaven el programa.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
No estamos locos Telemadrid 1996 220.000 14,10 %
No estamos locos Canal 9 1996 158.000 15,60 %
No estamos locos Canal Sur 1996 195.000 12,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.