Cadena

Antena 3

Presentadors

Àlex Casanovas / Paula Vázquez

Temporada

1995

Format

Planet 24

No te olvides el cepillo de dientes

El factor sorpresa fou determinant perquè el tumultuós concurs ‘No te olvides el cepillo de dientes’ aconseguís una acollida extraordinària. L’èxit d’aquest format a les televisions de Gran Bretanya –on va néixer–, França, Alemanya i Itàlia va animar Antena 3 Televisión a apostar-hi i ubicar-lo al prime time del primer trimestre de 1995. Fou una aposta amb uns resultats excel·lents, com ho demostra una mitjana nacional del 22% del share i el fet que fos líder d’audiència en comunitats tan dispars com Andalusia i Catalunya.

Una de les grans claus d’aquest original programa era que el públic participava activament en el concurs i optava a premis increïbles, com, per exemple, sortir des del mateix plató cap a un país exòtic per fer un viatge apassionant.

Paula Vázquez i Àlex Casanovas conferien al programa un aire desimbolt, àgil i divertit. A més, també hi contribuïa força la complicitat del públic, interessat més que ningú en el fet que la parella participant sortís airosa de les proves, perquè, si la parella guanyava, tot el públic aconseguiria un viatge a les Canàries. És a dir, totes les parts optaven a premi. Les proves eren d’allò més originals, mai es repetien i, de vegades, familiars dels concursants els hi podien donar un cop de mà.

Només hi havia quatre requisits imprescindibles per poder estar entre els dos-cents cinquanta espectadors que hi podien acudir: el primer, i més important, assumir la possibilitat de viatjar a qualsevol part del món des del mateix escenari del concurs quan finalitzés el programa, és a dir, sense passar per casa; el segon, dur una maleta amb tot el necessari; el tercer, tenir el passaport en regla i portar-lo, i el quart, per descomptat, haver agafat el raspall de dents.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
No te olvides el cepillo de dientes Antena 3 1995 3.205.000 21,18 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.