Cadenes

Canal 9 / TV3 / Canal Sur / TeleMadrid

Presentadors

Constantino Romero / Àngel Martínez

Temporada

1993

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Noche de misterio / Nit de misteri

El més enllà i les paraciències també van tenir un espai de debat entre els programes de Gestmusic. Noche de misterio, per a Canal 9, Canal Sur i Telemadrid, com la seva versió per a TV3, Nit de misteri, presentava cada setmana una qüestió misteriosa a debat. La introducció del tema era una breu dramatització de deu minuts basada en un cas real. Després, un nodrit grup d’experts debatia sobre aquest tema concret i una part del públic també hi participava, en molts casos aportant experiències personals.

El periodista Ángel Martínez era el moderador de les diferents versions de Noche de misterio, mentre que Nit de misteri fou conduïda per l’actor i presentador Constantino Romero.

Noche de misterio va ser, en totes les seves versions, un programa produït amb un gran rigor periodístic i total serietat, que apropava experts i neòfits per un igual a temes tan diferents com els OVNI, la medicina alternativa o la bruixeria.

Una de les peces clau del programa era la col·laboració setmanal del prestigiós escriptor i professor universitari Arthur C. Clark, autor de 2001, l’odissea a l’espai, que oferia la seva opinió personal sobre el tema tractat.

Entreteniment i informació trobaven en aquest programa un punt de trobava, en què es tractaven temes que a molt pocs deixaven indiferents.

Emissions

Programa Cadena Temporada Mitjana de share
Nit de misteri  TV3 1993 18%
Noche de misterio Canal 9 / Canal Sur / TeleMadrid 1993 23%
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.