Cadena

Telecinco

Presentador

Jordi González

Temporada

1998

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

La Noche por Delante

Tradicionalment, les nits del cap de setmana són els moments en què la gent surt de festa i s’allibera de la faixa opressora dels bons modals i els bons costums. Amb la filosofia de portar la festa a casa va néixer el programa ‘La noche por delante’, l’abril de 1998, amb tot allò que l’espectador jove i urbà trobava a faltar en la programació.

Presentat pel periodista Jordi González, entusiasta de debò de la nit i de tot el que l’envolta, ‘La noche por delante’ era un còctel explosiu d’actualitat, música, sexe, cinema, històries singulars, moda, sorpreses i bon humor. Un dels avantatges del programa eren els seus col·laboradors: gent interessant com Carme Caballero, Boris Izaguirre, Ramon Fernández i altres molts que opinaven, debatien i matisaven infinitat de temes…, o feien papers inesperats, com ara formar part del jurat d’un concurs de drag queens.

A cada programa es tractaven temes diferents, amb gent anònima que explicava les seves històries reals o els seus secrets de felicitat, sempre amb un to molt divertit.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
La noche por delante Telecinco 1998 981.000 15,60 %