Cadena

Canal 9

Presentadors

Juan y Medio / Carmen Sevilla

Temporada

2001

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramón Mainat

Nuestras Canciones

Carmen Sevilla i Juan y Medio eren l’estranya parella que va presentar el programa ’Nuestras Canciones’ per a Canal 9 i Telemadrid, un passeig per les imatges i la música de les últimes dècades. El grup de cantants i el cos de ball del programa, que va constar de tretze lliuraments amb una periodicitat setmanal, obria el programa amb melodies populars nacionals i internacionals. Els temes escollits eren des de “Fever” o “A chorus line” fins a “Gracias a la vida” o “Cartagena”.

Cada setmana, el programa ens transportava alguns anys enrere per recuperar velles imatges en blanc i negre de l’últim segle: des de la visita de Marilyn Monroe a les tropes nord-americanes destacades a Corea, fins a les millors pel·lícules d’Elvis Presley, les relacions amoroses de Frank Sinatra o algunes de les millors interpretacions de l’inimitable Mario Moreno, Cantinflas.

Artistes d’ahir i d’avui van passar pel plató on, a més a més, i a petició dels teleespectadors, es recordaven algunes de les cançons preferides de l’últim segle. Com a estrelles convidades van desfilar pel programa, entre d’altres, Lolita, Raphael, La Oreja de Van Gogh, Azúcar Moreno, Los Brincos, Papá Levante, Alba Molina, Los chicos o el bailaor Antonio Canales.

Tot això amenitzat per un concurs entre parelles basat en el passat recent i en la música. Havien d’encertar l’any de fets passats, interpretar cançons al peu de la lletra o endevinar els intèrprets i els noms d’algunes melodies, entre altres diverses proves.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Nuestras Canciones  Canal 9 2001 187.000 15,10 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.