Cadenes

Telemadrid / Canal Sur / Canal 9 / ETB 2 / TVG

Presentadors

Rosa María Sardà / Xavier Sardà

Temporada

1991-1992

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Olé tus vídeos – Olé verano

L’èxit de ‘Betes i films’ per a TV3 va animar la resta de membres de la FORTA a emetre un programa sobre vídeos domèstics d’origen exclusivament espanyol. D’aquesta manera va néixer, el 1991, el programa ‘Olé tus vídeos’ als canals autonòmics Telemadrid, Canal Sur, Canal 9, ETB i TVG.

Una de les novetats del programa –que es feia des del Centre de Producció de Canal 9 a Burjasot, València– va ser la creació del presentador-corresponsal, que oferia els millors vídeos casolans de cada autonomia. Rosa Maria Sardà, directora i presentadora d’aquest espai, connectava en directe amb els diferents centres de la FORTA i des d’allà donaven pas a Ximo Rovira (Canal 9), Emilio Linder (Telemadrid), Ramón Garcia (Canal Sur), Morris (TVG) i Aitor Mazo (ETB).

Cada setmana el públic escollia el millor vídeo de la setmana d’entre els setanta participants, i cada tretze emissions se n’escollia el millor. El vídeo guanyador obtenia un premi sucós: quatre milions de pessetes, obsequis i viatges. A la segona etapa, el 1992, fou Xavier Sardà qui va assumir les funcions de presentador i director del programa. Per als mesos d’estiu, Gestmusic en va fer una nova versió amb el nom d’Olé verano, que també obtingué molts èxits.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Olé tus vídeos FORTA/ Canal 9 1991 12.000 26,8%
Olé tus vídeos FORTA/ TeleMadrid 1991 n.d. 20%
Olé tus vídeos FORTA/ TVG 1991 n.d. 17%
Olé tus vídeos FORTA/ Canal Sur 1991 10.000 22,2%
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.