Cadena

Antena 3

Presentador

Juan y Medio

Temporada

2007

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Paranoia Semanal

Paranoia Semanal és un debat d’actualitat setmanal en directe per a Antena 3 Televisión.

S’hi repassen els temes més importants de la setmana –siguin socials, polítics, esportius o de crònica rosa– des de la pluralitat, reunint opinions i punts de vista diferents al plató.

Paranoia Semanal neix amb la intenció d’oferir entreteniment des del rigor, i el debat es complementa amb bones dosis d’humor i de sàtira. Una sàtira que es nota tant en el to dels polemistes com en altres elements, per exemple criticant temes d’actualitat a través de cançons, sortint al carrer amb un reporter molt cínic a comprovar l’estat de la qüestió i fent zàping per la resta de cadenes per veure com han tractat aquells temes.

El planter de polemistes de Paranoia Semanal és molt ampli, i hi ha periodistes, expolítics, actors o cantants. Tothom qui tingui arguments i ironia per exposar-los és benvingut al nostre programa. A més dels sis polemistes que cada setmana discuteixen sobre temes diversos, comptem amb l’opinió d’experts o especialistes i amb els testimonis d’afectats, que estan asseguts a la nostra fila zero.

Juan y Medio és l’encarregat de conduir i moderar el debat a Paranoia Semanal, en un plató que aplega més de 600 persones de públic, que poden expressar també la seva opinió.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Paranoia Semanal Antena 3 2007 677.000 11,60 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.

Paranoia Semanal es un debate de actualidad semanal en directo para Antena 3 Televisión.

En él se repasan los temas más importantes de la semana -ya sean sociales, políticos, deportivos o de crónica rosa-, desde la pluralidad, reuniendo distintas opiniones y puntos de vista en plató.

Paranoia Semanal nace con la intención de ofrecer entretenimiento desde el rigor, ya que el debate esta complementado con buenas dosis de humor y de sátira. Una sátira que se nota tanto en el tono de los polemistas como en otros elementos, por ejemplo criticando temas de actualidad a través de canciones, saliendo a la calle con un reportero muy cínico a comprobar el estado de la cuestión y zappeando por el resto de cadenas para ver cómo han tratado esos temas.

El plantel de polemistas de Paranoia Semanal es muy amplio desde periodistas, expolíticos, actores o cantantes. Todo el que tenga argumentos e ironía para exponerlos es bienvenido a nuestro programa. Además de los seis polemistas que cada semana discuten sobre temas diversos, contamos con la opinión de expertos o especialistas y con los testimonios de afectados que están sentados en nuestra fila cero.

Juan y Medio es el encargado de conducir y moderar el debate en Paranoia Semanal, en un plató que alberga a más de 600 personas de público que podrán expresar también su opinión.

Ficha Técnica

  • Cadena: Antena 3
  • Presentador: Juan y Medio
  • Temporada: 2007
  • Formato: Toni Cruz / Josep M. Mainat

Categories

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.