Cadena

Telecinco

Presentadora

Eli del Valle

Temporada

2000

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat / Joan Ramon Mainat

Quédate conmigo

‘Quédate conmigo’ reunia les condicions d’un magazín de tarda, a cavall entre el que seria un talk show, la tertúlia, el famoseig, l’actualitat, el concurs, la moda, la música i l’humor. La presentadora del programa, la periodista Eli del Valle, comptava amb la col·laboració d’una taula de contertulians entre els quals hi havia companys de professió i personatges vinculats al món dels famosos.

A la primera part d’aquest espai, la taula de convidats tractava l’actualitat del cor ajudats per un actor que encarnava diferents personatges amb un to irònic i amb molt d’humor. Un d’aquests personatges satiritzats era, per exemple, el de Mari Infierno, que era el clon còmic de Mari Cielo Pajares, molt de moda en aquells dies. Altres blancs fàcils eren els personatges de la primera edició de Gran Hermano, que acudien regularment al programa.

En la segona part del programa, en què també hi havia un concurs telefònic per als espectadors molt similar al bingo, es tractaven diferents temes. A diari, es plantejava una qüestió que es debatia al plató amb el format de talk show. La majoria dels temes debatuts estaven relacionats amb el món de la parella, l’estètica, les prediccions, les relacions familiars i, en general, amb temes d’interès social. Alguns personatges del carrer hi aportaven els seus testimonis i s’establia un autèntic debat entre aquests personatges, els membres de la taula i el públic del plató, que enriquia d’aquesta forma els continguts del programa. Tot això estava animat amb actuacions musicals i desfilades de moda amb les últimes tendències estètiques.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Quédate conmigo Telecinco 2000 1.413.000 19,10 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.