Cadena

La 1

Presentador

Javier Estrada

Temporada

2014

Format

Gestmusic Endemol

¿Quién manda aquí?

‘¿Quién manda aquí?’ és un programa d’entreteniment familiar amb els ingredients principals com la diversió i el sentit de l’humor. Les proves són una part important, però el concurs també inclou anècdotes i curiositats sobre temes quotidians.

A més a més, cada setmana coneixerem a tres famílies diferents i descobrirem com són, com es porten entre ells, els seus punts forts i els seus punts debils. Als càstings s’han presentat més de 500 famílies de tota Espanya, amb fills de 8 a 12 anys.

‘¿Quién manda aquí?’ busca involucrar als espectadors. En la majoria de les proves intervenen objectes de la vida quotidiana com copes, pilotes de basquet, una rentadora, mitjons, ous, etc. Els espectadors poden realitzar les mateixes proves que els concursants en el programa i comprovar si son tant hàbils com els participants.

Les proves són aptes per a tots els públics. Algunes les realitzen els adults i altres els nens, segons la dificultat que presentin, però en general són proves senzilles que no requereixen una preparació addicional. Solen ser proves d’astúcia, precisió o habilitat.

Una de les particularitats del programa es que compta amb una cabina insonoritzada. Quan els concursants estan dintre poden comentar el que succeeix a fora, però els seus companys no els poden sentir. Únicament els espectadors tindran coneixement de tot el que passa durant el programa, tant dins com fora de la cabina, que dóna peu a situacions molt còmiques.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
¿Quién manda aquí? La 1 2014 368.000 5,70 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.