Cadena

Antena 3

Presentador

Bertín Osborne

Temporada

2002

Se busca una estrella

Setze nens, d’entre set i tretze anys, van participar en cinc programes que, amb el nom ‘Se busca una estrella’, va produir Gestmusic la primavera de 2002 per a Antena 3 Televisión. La finalitat del programa era escollir-ne el millor i premiar-lo amb el llançament de la seva carrera musical. El guanyador aconseguia així el seu primer disc amb cançons original.

La selecció de cantants es va fer a partir dels programes de Menudas estrellas, però les novetats més importants eren, d’una banda, que els concursants no imitaven cap artista, que el programa es feia en directe i que –en lloc d’un jurat– eren els teleespectadors els que decidien qui era el millor a través de missatges d’SMS i d’una línia 906. Bertín Osborne, especialista dels programes musicals i avesat com ningú a tractar amb nens, va presentar aquests cinc programes que es van emetre en directe els divendres al vespre, en prime time. Al primer programa van actuar vuit nens, la resta ho va fer en el segon, i així es va iniciar el període de les votacions, que s’obria en finalitzar el programa i acabava el dijous anterior a l’emissió del següent programa. Els temes interpretats eren de cantants d’estils molt diversos: Shakira, Paulina Rubio, Rocío Jurado, Manolo Garcia, Malú, Mariah Carey o Luis Miguel.

El públic votava els preferits, de manera que s’anaven eliminant concursants a mesura que avançava el programa. Al tercer, hi van actuar deu; al quart, sis; i a la gran final, els quatre més votats. En aquesta ocasió, les votacions es van obrir a l’inici del programa. Cada nen hi va interpretar dos temes: un de nou i un altre que ja havien interpretat anteriorment. La guanyadora va ser Elena Ribera, una nena de nou anys de Saragossa, que va aconseguir el premi desitjat: llançar un àlbum al mercat. Tanmateix, no fou l’únic disc que es va comercialitzar, perquè també se’n va enregistrar un amb els setze concursants.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Se busca una estrella Antena 3 2002 2.308.000 17,60 %
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.