Cadena

TV3

Presentador

Alex Casanovas

Temporada

1994

Format

John de Mol

Sí o què?

Amb el programa per a TV3, ‘Sí o què?’, la família es reunia de nou davant del televisor per seguir un concurs. Escapant dels convencionalismes, aquest programa estava protagonitzat per equips formats per quatre membres d’una mateixa família. Pares, avis, tiets, nebots… qualsevol d’ells tenia l’oportunitat d’ajudar a superar les set proves de què constava aquest espai.

Àlex Casanovas era el conductor d’aquest programa basat en el format del programa holandès ‘Will they or won’t they?’, en el qual les proves es feien tant a l’estudi com al carrer i on el més important era predir el desenllaç de diferents històries i del mateix concurs. És a dir, les famílies havien d’esbrinar si els seus rivals serien capaços de passar a les eliminatòries següents.

Un dels elements diferenciadors del programa era la selecció dels ajudants del presentador. Cada setmana, un equip del programa sortia al carrer per aconseguir in situ les hostesses o els nois que havien de participar en la següent edició. I també al carrer tenien lloc les proves més divertides que protagonitzaven personatges molt populars per al públic català. El cantant de l’Orquestra Plateria, Manel Joseph, i el pianista Francesc Burrull s’encarregaven d’animar la festa engrescant els vianants perquè cantessin estrofes de cançons famoses d’ahir i d’avui, que el públic del plató les havia d’acabar de cantar.

Una altra prova al carrer la protagonitzava el mim Charlie, que amb els seus gestos ajudava a endevinar paraules compostes complicades; a més a més, l’actriu Amparo Moreno es passejava amb una bàscula i animava els ciutadans a comprovar-hi el seu pes i el pallasso Tortell Poltrona animava els nens a participar-hi.

Emissions

Programa Cadena Temporada Audiència mitjana Mitjana de share
Sí o què? TV3 1994 470.000 16,30 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.