Cadena

TVE

Presentadora

Ángeles Martín

Temporada

1992

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Sin vergüenza

El programa ‘Sin vergüenza’ va trencar esquemes. La gent del carrer va cobrar protagonisme en aquest original concurs que va amenitzar l’estiu de 1992 i que estava ple de proves molt divertides. El programa va tenir tant d’èxit que el format es va vendre a televisions tan dispars com les d’Argentina o Turquia.

L’actriu Àngels Martín presentava, cada dia i en prime time, els trenta minuts més divertits de Televisió Espanyola, que van arribar a obtenir el rècord d’audiència en la seva franja horària. Els protagonistes eren dos concursants que havien de superar cinc proves en ple carrer. Per exemple, l’actriu Amparo Moreno anava d’un lloc a un altre amb una bàscula i havia de convèncer la gent perquè s’hi pesessin. Els concursants havien d’esbrinar-ne el pes exacte. Un joc senzill però difícil d’encertar.

Una altra de les proves la portaven a terme el cantant de l’Orquestra Plateria, Manel Joseph, i el pianista Francesc Burrull. Armats amb piano i micròfon, recorrien els carrers animant la gent a cantar cançons velles i noves. També el polifacètic Pepe Rubianes col·laborava en un dels apartats d’aquest programa pocavergonya, en una estranya secció en la qual s’explicava una història i el concursant n’havia d’endevinar el final.

Aquestes i altres proves de plató, alhora senzilles, divertides i molt originals, van fer de Sin vergüenza un dels concursos de més acceptació entre els teleespectadors.

Emissions

Programa Cadena Temporada Mitjana de share
Sin vergüenza TVE 1992 34,9 %
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1362687425 Feed will not update.