Cadena

Sonimag tv Astra

Presentadora

Marta Cáceres

Temporada

1998

Format

Toni Cruz / Josep M. Mainat

Sonimag TV

L’octubre de 1998, Gestmusic va acceptar un repte sense precedents en aquell moment: encarregar-se de la producció, realització i emissió d’un canal de televisió durant els nou dies de duració de Sonimag 98, un dels salons de la Fira de Barcelona, dedicat a l’electrònica de consum.

Sonimag TV va ser creat per Gestmusic coincidint amb la trenta-sisena edició del certamen, que aquell any comptava amb un espai estrella de debò: els més de 600 metres quatres dedicats a la nova tecnologia domèstica digital, el DVD.

Durant la celebració del saló, Sonimag TV va oferir divuit hores de programació en circuit tancat per a la fira. L’emissió recollia l’actualitat palpitant del certament amb la difusió de vídeos que recollien l’activitat dels més de dos-cents expositors, entrevistes i enquestes dels visitants, que aquell any van trencar tots els rècords i van arribar al mig milió.

La periodista Marta Cáceres va ser la imatge de la cadena, que comptava amb un equip de més de cent persones entre realització, producció, redacció, equips autònoms, il·luminació, informàtica, tècnica, vestuari, maquillatge, etc. Sonimag TV es podia veure a través de les diferents pantalles ubicades a la mateixa fira i en altres punts estàtics de la ciutat de Barcelona. A més a més, a través del satèl·lit ASTRA es podia seguir la programació a tot Espanya i part d’Europa les vint-i-quatre hores del dia. Més de trenta televisions locals també es van fer ressò de les activitats del canal.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1362687425.